Dit jaar voegen we twee nieuwe opties toe aan het assortiment van Media Info Groep. Naast de social media monitor, presenteren wij ook de mogelijkheid van logoherkenning.
Handige tools voor bijvoorbeeld bedrijven die de impact op sociale media willen meten, of om het effect van een gesponsord tv- of sportprogramma te meten.

Social media monitor

Binnen een korte tijd is social media een deel van ons leven geworden. Belangrijk om je strategie hier goed op aan te scherpen en op bij te sturen. Dit kun je pas echt goed doen door je successen inzichtelijk te hebben. Met de social media monitor heb je alle resultaten helder in je Mediaweb, waarna je ze eenvoudig kunt analyseren en verder gebruiken voor rapportages.

Afhankelijk van het platform kunnen we bepaalde informatie voor je verzamelen en inzichtelijk maken. Benieuwd geworden? Lees hier meer.

Logo detection

Exact meten wat een sponsorcampagne voor resultaat geeft? Dat kan met logo detection. In samenwerking met Byelex bieden we deze nieuwe dienst aan. Het systeem leert zich door middel van ‘deep learning algoritmes’ aan om jouw logo te herkennen in alle denkbare situaties.

Wij vertellen je exact wanneer je logo in beeld is geweest, waar en hoe lang je logo in beeld was. Uiteraard ontvang je de fragmenten voorzien van metadata.

Meer weten over logo detection? Kijk dan vooral hier.

De geavanceerde technologie herkent logo’s in allerlei vormen.

Op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief. Elke maand krijg je van ons een korte update met nieuwtjes en ontwikkelingen in media monotoring en analyse, lees je interessante informatie over Media Info Groep en haal je meer uit het Mediaweb met onze handige tips & tricks.